Financiën

Begroting en financiën

Algemeen
VvC streeft ernaar om in haar aanpak transparant te werken. Haar financiële boekhouding wordt zoveel als mogelijk ondersteund door een deugdelijke boekhouding bij onze counterparts en onze eigen boekhouding.

Alle giften die binnenkomen worden aan de projecten uitgekeerd op het moment dat dit volgens de planning en begroting van de projecten past. Geld wat (nog) niet direct naar de counterpart wordt overgemaakt komt op de lopende rekening of de spaarrekening en wordt later overgemaakt. Giften die door de donateur niet bestemd zijn voor een bepaald project, worden toebedeeld aan een project op het moment dat er onvoldoende geoormerkte giften zijn.

Hieronder de financiële balansen van 10 jaar.
Vanaf 2021 zijn de jaarrekeningen opgenomen in de jaarverslagen (zie: https://www.vriendenvanchristopher.nl/over-vvc/jaarverslagen):

Financiële balans 2010

Financiele balans 2011

Financiële balans 2012

Financiële balans 2013

Financiële balans 2014

Financiële balans 2016

Financiële balans 2017

Financiële-balans-2018

Jaarrekening VvC 2019 def. 12-04-20

Jaarrekening-VvC-2020-def-23-04-2021

Eén gedachte over “Financiën

  1. Dear friends,
    Complimenten met jullie degelijk, nuttig, dapper, en effectief werk door de jaren heen. Vooral Peter Nellen heb ik ervaren als een drijvende kracht en pater Meddens heeft mij ook zeer geïnspireerd om verbetering te helpen brengen in de toestand in Afrika. Geen nutteloos of leeg leven, dus, daarom van harte mijn bijdragen aan het goede doel! Keep up the good work, friends, en groeten van, Rob Huver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.