Kom naar de Ghana-Picknick

Pater Frans MeddensBeste Ghana-vrienden,
Hierbij nodigen we u uit voor de traditionele Picknick die dit jaar in het teken staat van vader Herman Meddens, die honderd jaar geleden, een jaar voor de oprichting van Nunhems Zaden, naar Nunhem kwam.

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 16 mei 2015 vanaf 12.00 uur bij restaurant St. Servaas op de Sint Servaasheuvel aan de Servaasweg 46 in Nunhem.

Programma:
12:00 – 12:30 uur: Binnenkomst gasten
12:30 – 13.00 uur: Opening door Pater Frans
13:00 – 14.00 uur: Peter Nellen over de laatste ontwikkelingen rond schoolfeeding
in Yebongo en de situatie van Frans Zemp.

Het wordt een bijeenkomst in eenvoud, net als anders, waar we elkaar ontmoeten en gezellig samen zijn. Neem een goed humeur mee, iets lekkers voor een eenvoudige picknick en de inhoud van uw spaarpotje voor Ghana. De Pater heeft liever geen bloemen of ander cadeaus. Uw gift zal een goede bestemming krijgen.
Aanmelden:

U bent van harte welkom. We ontvangen graag uw aanmelding bij Jan van den Broek via jjvdbroek@kpnmail.nl. Of bel met 077-4673597 (na 18.00 uur).

Routebeschrijving:
Neem op de Napoleonsbaan (N273) de afslag Nunhem. Rijd rechtdoor bij de kerk en sla over de beek rechtsaf. Ga bij de volgende splitsing weer rechts, hier begint de Sint Servaasweg. De Sint Servaasheuvel ligt aan het eind van de weg.

Graag tot op zaterdag 16 mei 2015,
-Pater Frans Meddens en
-het Schoolfeeding team Jan vd Broek, Paul Duynstee en Peter Nellen
-schrijver Marc van der Sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.