Kandiga krijgt steun van Wilde Ganzen

In de afgelopen maanden is er met regelmaat contact geweest met Wilde Ganzen over de financiering van activiteiten voor de Kandiga Treeplanting Association (KATPA).
Inmiddels heeft Wilde Ganzen een toezegging gedaan om voor een gedeelte bij te dragen aan het jaarbudget van 1 jaar. Het gaat hierbij om een begroting van rond de € 6.000. Voor dit bedrag worden er bomen opgekweekt, geplant en verzorgd. Daarnaast zal er omheining worden aangelegd en zal watervoorziening worden verbeterd.

Doneer daarom nu; uw donatie wordt door Wilde Ganzen met 50% aangevuld!
Uw gift kunt u overmaken op IBAN-rekeningnummer NL83 RABO 01472 23 415,
van Stg. Vrienden van Christopher te Sevenum.

Bij donaties van €15,- of meer ontvangt u een fraaie boekenlegger (vermeldt dan wel even uw naam + adres bij uw donatie of stuur ons aanvullend een e-mail)!

In Kandiga wordt al jarenlang gestreden tegen de oprukkende woestijn door het aanplanten van bomen. En dit in een savanne-gebied waar voorheen een taboe rustte op de aanplant van bomen. Men geloofde; boompje groot, plantertje dood. De naamgever van onze stichting heeft een groot aandeel gehad in het doorbreken van dit taboe. Vrienden van Christopher werkt nu enkele jaren met KATPA. Het is een goed georganiseerde groep, in hoofdzaak vrouwen, die gedreven en vol overtuiging bomen aanplant. Naast de indirecte opbrengst (het terugdringen van de woestijn) zijn er directe opbrengsten als mango’s, brandhout en medicinale ingrediënten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.