Het 11de reisgezelschap van VvC staat klaar.

Op maandag 3 januari 2011 vertrekt het 11de reisgezelschap volgens beproefd concept met VvC naar Ghana voor een reis van bijna 3 weken. Het reisgezelschap bestaat uit Gijs de Swart en Gerrie Hermans uit Swolgen, Thea Huijs uit Meterik en Jan Wijnen uit Sevenum.

Het reisgezelschap heeft een interessant programma samengesteld waarbij het netwerk van VvC goed wordt gebruikt. Onder leiding van onze ervaren en betrouwbare gids Sadik Inusah zullen de reizigers het hele land doorkruisen.

Ghana-reizgers van 2011

Ghana-reizgers van 2011

Naast de toeristische zaken als slavenfort Elmina en wildpark Mole zal de nadruk vooral liggen op het ontmoeten van mensen. Zowel projectleiders en Chiefs alsook de projectleden en de arme plattelandsbewoners. Jan zal als vertegenwoordiger van het bestuur van VvC vragen naar de plannen van de Kandiga Tree Planting Women voor 2011 en afstemmen welke bijdrage men van VvC wenst. Klik op Provisional Travel scheme Ghana 2011 voor het reisschema.

Overigens; Dit reisgezelschap is het 2de -aan VvC gelieerde- reisgezelschap dat Ghana in korte tijd bezoekt. Net voor de Kerst is er een reisgezelschap bestaande uit Henk en Francine Thielen uit Horst, Jac en Lies Janssen uit Roermond en Ilse Milot uit Venlo uit Ghana teruggekomen. Zij waren razend enthousiast over de reis die met hulp van VvC was georganiseerd.

Naar verwachting zullen beide reisgezelschappen in het komende voorjaar samen een presentatie verzorgen voor familie, vrienden, bekenden en belangstellenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.