Helpt dat echt?

Presentatie in de Sevewaeg

Op 29 december presenteert de stichting Vrienden van Christopher de reiservaringen van 2 bestuursleden van de stichting. Zij waren eind oktober in Noord-Ghana en bezochten projecten die al jarenlang vanuit Nederland door de stichting gesteund worden. Dit levert een interessant verhaal over cultuurverschillen en succesformules, hoogtepunten en teleurstellingen. En dit alles ondersteund met foto’s en filmbeelden. De presentatie wordt gehouden op vrijdag 29 december om 20 uur in horecacentrum De Sevewaeg aan de Markt in Sevenum

Reizigers naar Ghana
Afgelopen oktober 2017 waren bestuursleden Ilse Milot uit Venlo en Peter Nellen uit Sevenum, 10 dagen in Ghana om projectbezoeken af te leggen naar de 3 projecten waaraan de stichting zich heeft verbonden. De 3 projecten zijn een schoolvoedselproject, een kunstproject en een boomplantproject. Ondanks dat ze beiden ervaren Ghana-reizigers zijn, blijft telkens de warme ontvangst, de belangstelling en de vriendelijkheid van de gewone mensen indruk maken tijdens de reis.

Duurzaam
De stichting is sinds 1999 actief in Ghana en heeft in die jaren al verschillende projecten gesteund. Zo zijn er meerdere putten aangelegd, zijn er voor meerdere scholen lesmaterialen en bankjes gekocht en zijn er meerdere boomplantages aangelegd. De stichting sluit altijd aan bij het lokaal initiatief, bij ideeën van de inwoners zelf. Dat dit niet altijd gemakkelijk is zal u tijdens de presentatie verteld worden. Daarbij zullen de 3 projecten door de reizigers kritisch langs de duurzaamheidsscan gelegd worden om met u vast te stellen of de projecten ook daadwerkelijk duurzaam tot verbetering leiden.

 

Presentatie 29 december 2017
Op vrijdag 29 december 2017 zullen we van 20 tot 22 uur in horecacentrum De Sevewaeg aan de Markt in Sevenum een korte presentatie met onze reiservaringen verzorgen. U bent van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.