Bestuursamenstelling

 

Nell Verrijth uit Sevenum bezocht Ghana in 2001, toen haar dochter er enkele maanden werkte. Nell was bij terugkomst enthousiast over de mensen en het land en sloot zich bij VvC aan. Nell is penningmeester.

Peter Nellen uit Sevenum was een van de deelnemers van de eerste VvC-reis naar Ghana in 1999. Uit enthousiasme voor het fantastische werk van Christopher was hij  medeoprichter van VvC. Peter was al jaren daarvoor actief op het gebied van ontwikkelingssamenwerking in een plaatselijke werkgroep. Peter heeft Ghana inmiddels 5 x bezocht. Peter is voorzitter

Jan Wijnen uit Sevenum is al jarenlang politiek-actief en maatschappelijk betrokken. In 2005 is Jan voor het eerst met VvC in Ghana geweest. Sindsdien is Jan besmet met het Ghana-virus en is hij bestuurlijk actief.

Ilse Milot heeft al jarenlang iets met Afrika. In haar zoektocht om iets met Afrika te doen kwam ze via VvC in Ghana terecht en leerde ze Faustina kennen. Ilse is op dit moment vooral actief in het project “Haar Kunst”.

Pater Frans Meddens
uit Nunhem was jarenlang werkzaam in Ghana Hij is een inspirator voor de VvC en vele andere soortgelijke groeperingen in Nederland. Pater Frans is een echte netwerker en knoopt mensen aan elkaar. Door zijn kennis, ervaring en contacten in Nederland en Ghana zijn de adviezen van Pater Frans van grote waarde voor de VvC. Pater Frans is adviseur; geen bestuurder van VvC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *